Despre noi


S.C. OVI PROD COM S.R.L. CRISENI este o firma producatoare de mobila si tapiterie, avand capital integral privat. Membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie, Salaj - societatea a fost infiintata in anul 1993, iar in cei 19 ani de experienta s-a remarcat prin originalitate si rafinament.

Beneficiind de utilaje performante si de un colectiv cu inalta pregatire tehnica in domeniul prelucrarii lemnului, precum si de mijloace proprii de transport, societatea noastra ofera o mare diversitate de produse si servicii menite sa acopere cele mai mari exigente ale pietei.

despre noi2

Participanta la multiple expozitii de mobila si produse finite din lemn pe plan national, S.C. OVI PROD
COM S.R.L. si-a castigat prestigiul prin inalta clasa a prezentarilor, prin calitatea si varietatea produselor, prin inventivitate si bun gust - fapt ce a condus in timp la intarirea relatiilor cu clientii existenti si extinderea relatiilor de colaborare cu noi parteneri interni si externi.

Deoarece politica de investitii adoptata la inceput a ramas una din preocuparile noastre majore, de-a lungul anilor ne-am bucurat de o dezvoltare permanenta, reusind sa rezistam intr-o economie de piata in plina tranzitie, si in fata unei concurente agresive.

despre noi1

Azi, privim cu incredere spre viitor,
deoarece satisfacerea tuturor pretentiilor clientilor nostri
va fi intotdeauna o prioritate pentru noi!