Selectează:
  • OVI PROD COM SRL este o firmă autohtonă cu tradiție în producția de mobilier în serie, având capital 100% privat. Înființată la începutul anului 1993, membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, societatea s-a remarcat prin produsele sale în cei peste 31 de ani de experiență în special prin rafinament și originalitate.
  • Beneficiind de utilaje performante și de un colectiv cu înaltă pregătire tehnică în domeniul prelucrării lemnului, precum și de mijloace proprii de transport care să asigure o bună colaborare cu partenerii în domeniu, societatea noastră oferă o mare diversitate de produse și servicii menite să acopere cele mai exigente așteptări ale pieței de profil din România și din țările învecinate.
  • Participantă de-a lungul anilor la multiple expoziții de produse finite din lemn, atât pe plan intern cât și pe cel extern, OVI PROD COM SRL și-a câștigat prestigiul printre producătorii de mobilă clasică din România prin înalta clasă a produselor expuse, prin varietatea și calitatea acestora, prin designul lor de bun gust, fapt ce a condus în timp la întărirea relațiilor cu majoritatea clienților consacrați și la extinderea relațiilor cu noi parteneri de pe piață.
  • Deoarece politica de investiții adoptată la început a rămas una din preocupările noastre majore, de-a lungul anilor ne-am bucurat de o dezvoltare permanentă, reușind să rezistăm în fața concurenței chiar și într-o piață încercată permanent de urcușuri și coborâșuri bruște, crize sanitare, tranziții și crize economice deosebite.
  • Azi privim alături de partenerii care ne însoțesc pe același drum cu multă încredere spre viitor, deoarece satisfacerea tuturor pretențiilor clienților noștri va fi întotdeauna o prioritate în activitatea, dezvoltarea și reinventarea noastră de zi cu zi.

Lemn masiv

Cel mai utilizat lemn este fagul pentru mobilierul clasic.

Furnir

Finisajele produselor noastre sunt realizate astfel încât să pastreze calitatile lemnului. Frumusețea fibrei naturale este constant explorata si subliniata.

Stofa

Folosim o gamă diversă de textile pentru tapițerie atât ca și coloristică cât și texturi de material. 

Imitație piele

Utilizăm materiale de calitate ușor de întreținut și durabile.