Selectează:
  • OVI PROD COM SRL este o firmă autohtonă cu tradiție în producția de mobilier în serie, având capital 100% privat. Înființată la începutul anului 1993, membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, societatea s-a remarcat prin produsele sale în cei peste 29 de ani de experiență în special prin rafinament și originalitate.
  • Beneficiind de utilaje performante și de un colectiv cu înaltă pregătire tehnică în domeniul prelucrării lemnului, precum și de mijloace proprii de transport care să asigure o bună colaborare cu partenerii în domeniu, societatea noastră oferă o mare diversitate de produse și servicii menite să acopere cele mai exigente așteptări ale pieței de profil din România și din țările învecinate.
  • Participantă de-a lungul anilor la multiple expoziții de produse finite din lemn, atât pe plan intern cât și pe cel extern, OVI PROD COM SRL și-a câștigat prestigiul printre producătorii de mobilă clasică din România prin înalta clasă a produselor expuse, prin varietatea și calitatea acestora, prin designul lor de bun gust, fapt ce a condus în timp la întărirea relațiilor cu majoritatea clienților consacrați și la extinderea relațiilor cu noi parteneri de pe piață.
  • Deoarece politica de investiții adoptată la început a rămas una din preocupările noastre majore, de-a lungul anilor ne-am bucurat de o dezvoltare permanentă, reușind să rezistăm în fața concurenței chiar și într-o piață încercată permanent de urcușuri și coborâșuri bruște, crize sanitare, tranziții și crize economice deosebite.
  • Azi privim alături de partenerii care ne însoțesc pe același drum cu multă încredere spre viitor, deoarece satisfacerea tuturor pretențiilor clienților noștri va fi întotdeauna o prioritate în activitatea, dezvoltarea și reinventarea noastră de zi cu zi.